Ceremonie tussen de paarden

Forgiveness, community and living now: de kracht van de kudde. 
Samen met de paarden zetten we een krachtig veld neer waarin jij veilig mag landen. Een mogelijkheid om de helende kracht van de natuur, het samenzijn in een heilige cirkel en de kracht van het nu te ervaren. Een moment waarin jij kunt zijn, zijn in jouw essentie. Gedragen door de natuur, versterkt door de zuivere kracht van de dieren, word je uitgenodigd om je hart en bewustzijn te openen.

Tijdens deze ceremonies werk ik (naar wens) met de plantmedicijnen cacao en blue lotus. Het hartmedicijn cacao helpt jou om in diepere verbinding met jouw hart te komen en te herinneren dat jij de universele liefde bent. Het opent de poort naar een onvoorwaardelijke liefdevolle connectie met jezelf, de ander en de wereld. Blue lotus wordt tijdens de ceremonies in de vorm van thee gedronken en nodigt jou uit om op een zachte en ontspannen manier te landen in jouw lichaam. 

Tijdens de ceremonies worden we geleid door de kudde en de plantmedicijnen. Ook zal er muzikale en energetische begeleiding aanwezig zijn. Praktische informatie

Deze ceremonie wordt georganiseerd op aanvraag en vindt plaats op verschillende locaties. In onderling overleg is deze ook mogelijk op een eigen locatie. Voel je vrij om contact met mij op te nemen over de mogelijkheden en prijs. Houdt mijn social media in de gaten voor evenementen.